Mahmut Kemal Yanbeğ İlkokulu

Vizyon: Eğitimde kalite Dünya görüşünün genişletilmesi Düşün ve üretilen fikri kullan Katılım ve karar verme Etkili insan ilişkileri Çalışanların motivasyonu Çalışma ortamında iyileşme Verimlilik Bütün öğrenciler öğrenebilir, yapabilir Cezasız disiplin Öğrenci merkezli öğretim.

Misyon: BİZLER... Öğrencilerimizin teknolojinin ve bilgi toplumunun gereklerine uygun yetişmeleri için var gücüyle çalışan Kaliteyi önde tutan Bilim ve insanlığın, toplumun ortak değerlerinden yararlanan, geliştiren ve toplumu ileri götüren İnsani yönümüzü ve sevgi temeline dayanan anlayışımızı sergileyen İşi en iyi bilenin o işi yapan olduğu gerçeğini kabullenen Tüm çalışanlar arasında iş birliği ekip çalışması oluşturan Çalışanların moralini yükselten Okul ortamını çalışanların düşünebileceği, ve akıllarını kullanabileceği bir mekan olarak hazırlayan Öğrencilerimize daha özgür sınıf, daha özgür okul ilkesine uyarak hizmet veren Okulumuzda değişimi oluşturan ve sorunlara çözüm üreten Öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımını, demokrasinin ve gelişmenin temeli sayan kendini mesleğine adamış bir bütünüz.

Başarılar: Minikler Halk oyunları il birinciliği Minikler satranç il birinciliği

Saatler: 08:30 - 12:00 13:30 - 15:05
Sportif Etkinlikler: Minikler Halk oyunları il birinciliği
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "Ben Bunu Hak Ettim"

WEB - https://mahmutkemalyanbegilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gençosman Mahallesi Millet Caddesi No2/2